INTERIOR DESIGN

Конкурсний проект будинку в Канаді

Площадь участка: 464,2 м2
Площадь застройки: 168,45 м2
Общая площадь: 369,5 м2
Количество этажей: 2 надземных этажа 
                                  1 цокольный этаж
Статус: конкурсный проект

Проект розроблявся для конкурсу на проектування житлового будинку в Оттаві, Канада. Необхідно було вдало розмістити двоповерховий будинок на кутовій ділянці, враховуючи всі будівельні обмеження. Одним фасадом будинок орієнтовано на проїжджу вулицю і з нього здійснюється в’їзд до гаражу. Друга вулиця використовується як пішохідна і на неї орієнтовано головний фасад будинку. З боку головного фасаду знаходиться велика тераса з вуличним каміном. На першому поверсі крім гаражу знаходиться хол, кухня-вітальня, робочий кабінет та санвузол з пральнею. Відкриті сходи прямують на другий поверх та у цоколь. У цокольному поверсі розмістилися ігрова кімната та гостьова спальня. На другому поверсі знаходяться чотири спальні кімнати із особистими гардеробними та два санвузли. Головна спальня має вихід на терасу другого поверху.

Плани поверхів

Фотогалерея

Отримати безкоштовну консультацію

Залиште свої контактні дані і я зв'яжуся з вами найближчим часом.